En riktigt nöjd pojkvän!

Igår kväll var jag och släkten på havsbadet på middag med show, det var riktigt trevligt. Väldigt sällan vi gör något sånt tillsammans. Maten var super god men som marcus sa Shirley får 1 av fem toasts på sin komiska sida och 4 av 5 toasts på hennes musikaliska sida. Sången var faktiskt riktigt bra men hennes skämt var verkligen ingenting att skratta åt om man säger så.. Tyvärr! 
Sen när vi hade varit där, for jag in till stan och var med Stina och Denise ett tag innan vi drog in till Stat på fest. Blev en väldigt lugn kväll, men det var kul i alla fall. Så när det stängde for jag och Marvin hem till han och sov. 
 
För imorse for vi iväg till Umeå och kollade på en bil som han köpte, så hela dagen har väl bestått av gasande. Tur att jag inte har en sån bil för då hade nog min kära farbror hälsat på mig lite oftare. Jag älskar verkligen fart! 
 
Förutom allt bilkörande så har vi faktiskt varit och spelat basket och fotboll med lite folk, så nu är mina ögon väldigt trötta. Dagen har varit lång och nu väntar två hektiska veckor innan det bär av till varmare bredd grader. 
 
Morgondagensschema kommer bestå av en tur till älvsbyn innan skolan för att hämta in balbokningarna, sen ska jag till skolan och öva ensemble och försöka göra lite mer på min låt, för den måste bli klar snart! Sen ska vi sammanställa alla bokningar och se om allt går ihop. Sen efter det blir det att fara en sväng på stan för att fixa lite ärenden och sen ska jag även hinna med en massa samtal och bokningar som ska in i mitt liv. Efter det hoppas jag att jag hinner med en middag innan jag ska iväg på träning med Challenge gruppen. Efter det tror väl de flesta att min dag är över men det är den inte då ska jag hem till sikfors för att städa på stenvalls. Dock bara en timma så det går fort. Men efter det ska jag sova gott för att ladda upp för tisdagen som säkert ser ganska lik ut.