Drömmar

Varför är jag ens vaken nu.. Jag är jättetrött har ont i huvudet men jag kan inte somna. Hur jobbigt som helst! Och jag börjar skolan om 6h. Vad hände med sömnen jag ska faktiskt sova 7h för att må som bäst.
Det som gör att jag inte kan somna just nu är att jag har så fruktansvärt många tankar i huvudet. 
Jag har så många mål jag vill uppnå och jag vet inte hur jag ska ta tag i dom.
Idag har jag varit i Luleå hela dagen och kollat på en uppvisning där de visades flera olika frisyrer, jag följde med sofia och frida som var några av modellerna under dagen. Så då fick jag bland annat vara bakom scenen och då fick jag den underbara känslan av att jag verkligen älskar att vara kring en scen!
Att stå bakom och på en scen är nog en av dom roligaste grejerna jag vet! 
Jag vill så gärna bli en musikalartist, men det krävs så mycket det enda jag har är min sång. Så därför kollar jag nu runt på olika teater sidor för att se om det finns någon ledig kurs man kan gå. Sen ska jag få ett schema av syrran så jag kan bli lite mer vig och rörlig. Så om jag verkligen kämpar för det här så kanske jag en dag kan bli en bra artist!

Men det är inte mitt enda mål, jag vill också bli starkare och få mer synliga muskler. Det är däremot ett mål som känns lättare att nå, för träning har alltid funnits i mitt liv. Nu är det bara att fokusera mer på styrkan.

Mitt tredje men inte det minsta målet är att jag ska bli bra på engelska. 
Därför funderar jag på att flytta till London till hösten, där jag vill göra någonting inom musikal och jobba. Men  ska jag bara släppa allt här hemma då?


Jag vet inte om min dröm alltid kommer vara kvar vid en dröm eller om den kommer uppfyllas. Men tänk bara tanken att få stå på Londons teaterscen och få ha en av huvudrollerna i en musikal❤️