Lördag eller??

Asså jag har verkligen ingen koll på vad det är för dag, är helt snurrig i huvudet!
Det började med igår på dagen då hade jag ingen fredags känsla alls på skolan det kändes typ som en vanlig onsdag eller något liknande. Sen efter skolan så for jag och jobbade natt på Sunes och jag hade även jobbat kväll dagen torsdagen vilket är ovanligt för mig, så när jag jobbade igår natt så tänkte jag att det var lördag eftersom att jag jobbade kvällen innan. Så alltså tänkte jag ju att det skulle vara söndag idag, vilket det inte är. 
Det blev inte så mycket enklare heller då Jessica som jag jobbade med också trodde det var lördag hela kvällen.. Så vi tjorvade på ganska mycket på jobbet, menmen. Ni fattade säkert ingenting av mitt tjorvande om dagar eftersom att jag fortfarande är förvirrad..
 
Nu är det i alla fall lördag och det är väldigt skönt, för jag är ledig idag!!!! Jag sov ut till 11 eftersom att jag kom hem 04:30 igår. Så några timmars sömn fick jag. Jag klev upp och gjorde mig en hallon & Vaniljshake till frukost och sen gjorde jag iordning mina resterande måltider för dagen. Eftersom att jag är ganska noga med min kost så tycker jag att det är skönt att laga mat i förväg som kanske räcker till 3 måltider och sen kan ja lägga dom i olika matlådor så det bara är att värma när jag ska äta det! 
Efter jag hade gjort iordning maten så gick jag och handlade lite och nu tänker jag bara ta det lugnt ett tag innan jag ska ut på en promenad, hade även tänkt träffa Stina innan hon börjar jobba men tror nästan att hon ligger och sover så vi kanske får ses inatt.