Ängeln som har varit med mig länge nu!

Idag är jag helt slut, jag tänkte fara och träna nu när jag kom hem från jobbet men jag känner att jag inte orkar. Känner av halsen lite igen och det får inte slå ut till nått, så då hoppas jag på att vila är det bästa sättet. 
Igår var jag och tränade step och core. Sen så träffade jag Jennifer och Emma  när jag skulle hem så jag stannade och körde ett rygg pass med dom. Riktigt kul!
Sen efter det for jag och grattade Karin och sen for jag hem och sov. 
 
Jag känner en rädsla inom mig, det har varit så otroligt många olyckor bland mina närmaste kompisar på senaste tiden. Först Malin som våltade hur långt som helst, bilen blev helt förstörd men hon klarade sig bra. Sen blev Erica och Sofia påkörda vid ett rödljus, men dom klarade sig också bra. Sen var malins faster med om en krock, klarade sig precis från att köra in i en stolpe. Så hon klarade sig också bra. Idag har Stina krockat i en korsning, där båda bilarna blev förstörda men alla klarade sig bra även där! 
Vad skulle jag ha gjort om alla ni omkommit, vem hade jag varit då? Jag tror att jag hade varit helt förändrad för att det är ni som gör mig till en bra person och det är ni som får mig att må bra. 
 
Så frågan jag har, vad har jag för ängel som finns runt mina vänner? Du är den bästa jag vet och jag hoppas att du fortfarande vakar över mig och mina närmaste!