24 Mars

Livet rullar på som vanligt och jag har självklart glömt bort bloggen än en gång. Men jag har så mycket i mitt liv just nu att jag inte hinner med allt jag vill.
Träningen har jag lagt åt sidan i två veckors period eftersom att jag har haft mycket annat, men idag tog jag mig äntligen iväg igen. Jätteskönt men jättejobbigt! 
 
Idag har jag haft ett möte på havsbadet och efter det for jag till skolan för att ha lite musikämnen. Efter det for jag på Tabata och sen for jag hem till Marvin. Vi gjorde lite mat och sen såg vi den nya Beck filmen! Nu känner jag mig dock jätterastlös. Jag har ett behov av att göra saker och när jag får lediga timmar som idag känner jag av det i hela kroppen och det gör mig stressad.. 
 
 
Skolan börjar gå mot sitt slut men det betyder inte att den är över än. Så jag kämpar på där samtidigt som jag fått jobb på sunes. Där kommer jag att jobba varannan helg och just nu så jobbar jag lite då och då för att lära in mig på allt. Jag har även fått heltids sommarjobb på Stenvalls och städet och affärn kommer nog vara kvar som vanligt, däremot stänger Challenge nu och jag har inte tagit på mig nå mer jobb där. Men just nu är det fem jobb som snurrar runt i mitt huvud samtidigt som jag är en av ordförandena för balen på skolan. Så ja det är ganska mycket att tänka på. 
Känner mig lite gamal men jag har varit tvungen att köpa en almenacka så jag kan komma ihåg allt jag ska göra. 
Många ställer mig frågan hur jag hinner med allt och varför jag gör så mycket grejer. Men det är för att jag tycker det är roligt. På alla jobb så träffar jag underbara personer och jag älskar variation, så därför är det kul med olika saker. Stress är inte bra, men så länge man gör saker man tycker är roligt så är det ingen fara. Jag kommer att klara det här och till hösten ska jag ta en lång ledighet! 
 
Jag har även hittat en sång/spelkompis så vi spelar och sjunger lite då och då. Filmerna vi lägger ut har fått mycket mer visningar än vad jag trodde vilket är jätteroligt! Så jag hoppas vi övar snart igen så vi blir bättre!!
 
Men nu ska jag gå och göra någonting!
 
Godnatt